webSEO.dk - Søgemaskineoptimering / SEO  

webSEO har styr på html koderne til søgerobotterne

 
 
   
Sitemaps, metatags & robots.txt  


webSEO er meget obs på vigtigheden i at have korrekte sitemaps, metatags og robots.txt filer. Vi tilbyder korrekt udførte sitemaps, metatags og robots.txt filer. Hvilket giver bedre "materiale" til søgemaskinerne og dermed flere kunder der besøger dit website. Det betyder også at de kunder der kommer på dit website er mere kvalificerede.

SITEMAPS

De store søgegiganter anbefaler sitemaps til gavn for deres indekseringsrobotter. I denne sammenhæng fortolkes et sitemap som en komplet fortegnelse over filer, der ønskes indekseret.

Et sitemap efter standarden skal indeholde forskellige oplysninger i XML-format og er med til at lette søgemaskinernes høst af data. Søgemaskinernes robotter kan hurtigt sammenligne med gamle data, så antallet af unødvendige kopier af de samme filer kan undgås, og det fremmer sandsynligheden for at nye filer og friske data bliver indekseret.

METATAGS

Metatags er en HTML kode som beskriver indholdet af en hjemmeside med forskellige ord, primært til brug for søgemaskinerne. Mange stiller det spørgsmål om man overhovedet behøver at have metatags på sin hjemmeside idag og dette er stadigvæk et meget diskuteret emne. Fact er at den eneste søgemaskine som 100% benytter sig af metatags er Inktomi og til dels andre søgerobotter, heriblandt Google.

HTML-koder, sitemaps, metatags & robots.txt

ROBOTS.TXT

Robots.txt er en fil som søgemaskinerne identificerer ved sit navn og er ikke strengt nødvendig og efter sigende ikke giver point i rangeringssystemerne, da den primært bliver brugt til hvad der IKKE skal optages i søgemaskinerne. Men det kan også være relevant nok, hvis du ønsker fokus på andre ting end lige det søgemaskinerne har fundet.

           Copyright © 1999-2013 JDAConsult.dk | JDA Consult ApS - Over-Holluf-Toften 43 - DK-5220 Odense SØ